Thursday, November 19, 2009


“Bukan senang nak jadi ……. “ Susah ke nak jadi lelaki?

Lelaki tak perlu pakai make-up, lelaki tak perlu bawa handbag, lelaki tak perlu emo bila datang ……, lelaki tak perlu mengidam handbag Burberry, lelaki tak perlu merajuk dengan kawan-kawan, lelaki tak perlu cemburukan Chopard Umie Aida, tak perlu shave bulu kaki.. LOL!, tak perlu pening kepala nk pilih age defying products, lelaki tak perlu tunggu orang masuk meminang, lelaki tak perlu ada alas an nak tengok bola, tak perlu nak pandai memasak… dan….

Tapi, saya bertuah sebab saya bukan lelaki… sebab lelaki tak perlukan sepatu merah.

4 comments:

  1. ceh!pulun la baca...rupanya nak menayang kasut baru!heh...

    ReplyDelete
  2. jadi lelaki la paling senang... tak payah mandi.

    ReplyDelete
  3. hehe.. tu kasut idaman.. xde jual kt sini.. kene import baru dapat jadi kasut bertuah.. :)

    aloy_paradoks: betul sgt la tu..

    ReplyDelete