Thursday, December 17, 2009

Opps... Awkward…

Our boss likes to talk… about everything. I like listen to him because he will use words I never heard before. Plus, he is a man who experience a lots and lot we can gain from him. Until yesterday….

Boss: bla… bla… bla… bla…. Nanti cari husband cam saye nie.. tak cerewet. Sume pn makan…

I do what I can do best, giggling…

Boss: Ha, nape u senyum2 cam tu?

I told him “nak cari yang cerewet pun susah, ini kan nak cari yang x cerewet… “

He was like “what” and I felt so awkward… luckily I decided that no need to elaborate more cause it will getting more awkward.

But I was damn right… wasn’t I?

People always said “kalau nak cari bf, cari la yang kerja bagus, yang tau buat duit, yang cantik, yang baik, yang ……..”

But, we always said “ yang takde duit sgt ke, yang keje biasa je, yang tak brape nak lelaki, yang tak brape nak cantik pn susah nak dapat, how should we get yang people always said???

bf = damn awkward using this word…. LOL!!

3 comments:

  1. ke diri sendiri yg cerewet?
    hehh.....good luck!

    ReplyDelete
  2. yg xberape nk laki,.,.?
    hmm,.,.,.bahaya tu..~

    ReplyDelete
  3. afendi ariff: tak la cerewet sgt tapi... haha..

    En.Robot: x bahaya sgt tp total lost la.. tu la sebab lelaki nie cam dh nk pupus jer.. :)

    ReplyDelete